TECHPEOPLE STYRKER SIN SOURCING OG REKRUTTERING

Vi har netop ansat Christina Møgelvang som konsulentchef. Dermed styrker vi vores sourcing og rekruttering, et område der netop nu er vigtigere end nogensinde før, fordi efterspørgslen efter dygtige konsulentprofiler på det embeddede område er stærkt stigende.

Christina er et perfekt match for TechPeople, fordi hun kender konsulentbranchen indgående, bl.a. fra en stilling som Delivery Manager i eWork.

Senest kommer hun fra en stilling i Deloitte, som Assistent med fokus på projektstyring og opgaver. Hun har kæmpe erfaring i de mange administrative og koordinerende opgaver der skal løses, når dygtige konsulenter skal matches med konkrete udviklingsprojekter, og i samarbejde med vores kompetente team.

– TechPeople har ry for at gøre noget helt ekstraordinært for sine konsulenter, siger Christina.

– Det vil jeg gerne være en del af. Jeg betragter mig selv som dygtig holdspiller og
menneskekender og dette er bestemt nogle sider af mig selv, som jeg vil nyde at sætte i spil hos TechPeople.

– Jeg er konkurrencemenneske og yderst professionel og sætter en ære i at finde de allerbedste konsulenter helt efter kundernes ønsker og behov – og vil gøre mit til at TechPeople også fastholder dem.

Christina havde sin første arbejdsdag på TechPeople-kontoret mandag 1. marts.

I fritiden fylder ishockey meget. Christina bor i Herlev og hendes søn spiller i Herlev Eagles. Hendes egne interesser inden for sport går i retning af kampsport og boksning på motionsniveau.

Desuden har hun i arbejdet professionelt med massage og alternativ behandling. Især interesserer hun sig for samspillet mellem krop og psyke.