TECHPEOPLE STYRKER SALGSTEAMET

Vi vil gerne byde Lars Thorborg velkommen i TechPeoples salgsteam. Han glæder sig til at vende tilbage til den embeddede verden.

Vi vil gerne byde Lars Thorborg velkommen i TechPeoples salgsteam. Det er lykkedes os at hente Lars til TechPeople fra svenske Eworks danske afdeling. Inden da var han softwareudvikler og account manager inden for embeddede løsninger. Nu glæder han sig til at vende tilbage til den embeddede verden og fokusere fuldt ud på kunderne.

 – Jeg er uddannet svagstrømsingeniør og startede min karriere som softwareudvikler i høreapparat-verdenen. Det var i Himsa, hvor vi udviklede en fælles platform for høreklinikker og høreapparatproducenter, beregnet til at lave høretest, programmere høreapparater og arkivere kundeoplysninger.

– Derfra gik jeg over i den embeddede verden til et job som account manager i Nohau med ansvar for udviklingsværktøjer til embedded udvikling, compilere, debuggere og den slags. Så skiftede jeg over til konsulentsalg og senest har jeg haft ansvaret for rekruttering af it-konsulenter. Dengang handlede det om at finde kvalificerede konsulenter. Nu handler det om kontakt til kunderne, og det synes jeg er super spændende.

 – Det er skønt at arbejde i en verden fyldt med mennesker, der har den samme tekniske baggrund som jeg selv. Det betyder, at jeg kan tage en grundig snak med kunderne om lige præcis hvilken kompetenceprofil de har brug for til den opgave de skal have løst. Det tror jeg er en styrke og det gælder jeg mig meget til. I alt har jeg været otte år i den embeddede verden, så jeg føler mig godt klædt på til at tage en dybtgående teknisk dialog med kunderne. Kombinationen af teknisk viden og salg – det er min stærke side.

Lars bor i Brøndbyvester, er gift og har tvillingedrenge på 7 år. I sin fritid arbejder han med noget, der absolut intet har med computere og software at gøre. Han er nybagt bådejer og har investeret i en af de flotteste klassiske motorbåde der findes, en Storebro Storö 34. Den 46 år gamle svenske motorbåd er bestykket med to 6-liters Perkins dieselmaskiner og har masser af træ både inde og ude. Den slags kræver grundigt vedligehold og lige nu er Lars i gang med at renovere bådens dæk med et nyt lag teaktræ.

Kontakt Lars Thorborg på mail lth@techpeople.dk og mobil 2086 0569

 

– Det er skønt at arbejde i en verden fyldt med mennesker, der har den samme tekniske baggrund som jeg selv.

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec
 • ct_checked_emails
 • ct_checkjs
 • ct_fkp_timestamp
 • ct_has_scrolled
 • ct_pointer_data
 • ct_ps_timestamp
 • ct_screen_info
 • ct_timezone

Decline all Services
Accept all Services