TECHPEOPLE ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL

Endnu et år nærmer sig sin afslutning og vi kan nu se frem til en velfortjent juleferie sammen med familien.

Men inden vi slutter af, vil jeg gerne have lov til at udtrykke min glæde over den tillid vi møder hos vores kunder. Tillid er et af grundelementerne i vores virksomhedskultur og motiverer os til at levere den bedste service og det bedste konsulentmatch.

Det har igen været et hektisk år med stor aktivitet hos vores kunder, som heldigvis har smittet af på forespørgsler om konsulenthjælp. Ligesom vores kunder har vi mærket et presset arbejdsmarked og derfor har vi suppleret vores leverancer med dygtige konsulenter fra det store udland. Vi garanterer, at disse bliver registreret i Danmark og betaler dansk skat.

Jeg vil gerne takke vores kunder for et godt samarbejde i årets løb og ser frem til at udbygge samarbejdet i løbet af 2020. Ikke mindst ser vi frem til at kunne fortælle mere om AKKA Technologies og de synergier det tilvejebringer.  

Jeg vil ligeledes takke alle vores konsulenter for et fantastisk samarbejde i år. Jeg er imponeret over jeres kompetencer og den forskel I gør hos vores kunder. Jeg er så stolt af, at I igen har bidraget til at vores kunder kan få succes med nye innovative produkter. 

Jeg ønsker en glædelig jul og et fremgangsrigt nyt år til alle vores kunder, konsulenter og jeres familie.

Med de bedste juleønsker
Kim Fahrenholtz