TECHPEOPLE – EMBEDDED EXPERTS

Vi er mange, der holder af at være fælles om noget, der er større end en selv. Bare tænk på de stærke og passionerede fællesskaber, der tændes for, når Europas fodboldlandshold tørner sammen i EM-slutrunden.

Når du har en passion vil du også gerne vise andre, hvad det er du brænder for. Det beviser alle de landsholdstrøjer vi ser rundt omkring – og t-shirts med rockbands, kofanger-klistermærker for feriedestinationer, islandsheste eller golf. Ja, man kunne blive ved!

Hos TechPeople har vi hver vores passion, når vi holder fri. Men samtidig er vi på jobbet del af et super stærkt fællesskab: Et fællesskab af hamrende dygtige konsulenter, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder.
Vores konsulenter brænder for deres faglighed og for at sætte den i spil ude hos kunden. Og det vi konsulentchefer og administrative medarbejdere på TechPeople-kontorerne brænder for, er at skabe det optimale match mellem kundens behov og konsulentens kompetencer.

Det er den professionelle passion, der har inspireret os til dette flotte emblem, som vi fremover vil bruge i vores marketing, på t-shirts, klistermærker og meget andet.