ONE-STOP-SHOP FOR MEKANIKUDVIKLING

TechPeople har de seneste år styrket sine kompetencer på mekanikområdet markant, for at håndtere en voksende efterspørgsel efter konsulenter med specialviden på området.

Brian Hørup Obel t.v. og Michael Motzfeldt t.h.

Det betyder, at TechPeople nu kan tilbyde alsidig rådgivning på baggrund af stor erfaring fra udvikling af bl.a. mekanik til vindmøllebranchen, apparater til medico-sektoren, fødevarebranchen og meget mere. Det sker bl.a. gennem et tæt og velafprøvet samarbejde med Michael Motzfeldt og hans team af mekanik-ingeniører.

TechPeople kan trække på en bred vifte af eksperter og derfor kan fungere som en one-stop-shop for kunder med behov for udviklingskompetencer inden for mekanik. Det giver mulighed for at opbygge stabile og langvarige relationer mellem kunde og konsulent, med fokus på tillid og kontinuitet, til gavn for alle parter.

TechPeople kan bidrage til alle faser af produktudviklingen, lige fra koncept til seriefremstilling.

Der er mulighed for at involvere konsulenten i den tidlige idegenerering og konceptfase, så projektet kommer godt fra start. Efterfølgende kan TechPeople hjælpe med eksperter i industrielt design, så det nye produkt ikke blot får den ønskede funktionalitet, men også opnår en optimal sammenhæng mellem form og funktionalitet.

TechPeoples udviklere har dybtgående erfaring med mange forskellige materialer, bl.a. plast, metal og komposit. Som del af udviklingsarbejdet gennemføres statisk-dynamiske analyser af produktet, så man sikrer at det lever op til de krav der stilles. Dette er vigtigt, da mange produkter ofte skal fungere i barske miljøer med støv, stød, slid og skidt. TechPeople kan også tage ansvar for alle relevante godkendelser, CE-mærkninger m.m.

I udviklingsprojektets afsluttende fase, når produktet går fra prototype til seriefremstilling, hjælper TechPeople med at konstruere produktet, så det optimeres i forhold til  produktionsmetoder der skal anvendes ved seriefremstilling. Dermed kan man udnytte eventuelle muligheder for modularisering og standardisering.

TechPeoples konsulenter arbejder med mange forskellige CAD-værktøjer, så som Solidworks, Solid Edge, CREO, NX, Inventor, CATIA og Autodesk Fusion 360.

Du kan få et grundigt overblik over vores kompetencer inden for mekanik her:

https://www.techpeople.dk/kompetencer-mekanikudvikling/

Brian Hørup Obel

Brian Hørup Obel

Salgschef / Vest

E:

M: 30 22 59 99