NYE EMBEDDEDE HW & SW SENIOR KRÆFTER 

Det er med stolthed, at vi kan præsentere to nye embeddede senior udviklingsingeniører, hvor af den ene de sidste tre år har arbejdet med droner og den anden i en længere periode i udlandet med RF-teknologi for bl.a. Intel.

Kim Moltved embedded software

Kim er en dreven konsulent med over 20 års erfaring fra softwareudvikling hvor hans favorit ligger i at forbinde software og hardware design med sensorer og mekanik. Et område han mestrer til perfektion med en lang karriere fra Nokia og senest indenfor droneteknologi hos Little Smart Things ApS, som tidligere i år fusionerede med Danmarks største dronevirksomhed Sky-Watch. Kernekompetencerne spænder vidt fra sikkerhed, test, prototyper, netværk og protokoller etc.  Kim har endvidere trådt sine barnesko hos Søren T. Lyngsøe, og Scanpoint.

Dan Jensen embedded hardware

Dan er på hjemmebane i RF problemstillinger og er skrap indenfor design, analyse, test og verifikation af komplette mobilløsninger. De sidste tre år har der været rift om Dan, som har arbejdet i England, Østrig og Danmark hos henholdsvis Intel og Sequans. Han har med en stor portion mobilitet, fleksibilitet og gensidig tillid opbygget et stærkt internationalt netværk hvor hans unikke RF kompetencer har banet vejen for den store efterspørgsel. Vi er rigtig glade for, at Dan nu er en del af vores hardware organisation. Dan har tidligere været ansat hos Broadcom, Flextronics og Telital.

Knap var året skudt i gang før vi fastansatte Kim Moltved 48 år og Dan Jensen, 41 år begge solidt forankret i den embeddede verden.