NYE ANSIGTER TIL EMBEDDED SOFTWAREUDVIKLING

Med en forventning om at ansætte 5-10 udviklingsingeniører i 2015, er de to drevne konsulenter Karsten Langer Eriksen, 45 år  og Ole Larsen, 43 år begge ansat som senior udviklingsingeniører.

Karsten Langer Eriksen, 45 år

Karsten er en dreven konsulent med omtrent 20 års erfaring i softwareudvikling fra små 8 Bit MCU-er til forskellige ARM platforme til Linux systemer på Standard Intel platforme og trådløs teknologi, særligt indenfor ZigBee. Endnu et speciale er software og driver udvikling i C/C++ og Linux. Karsten arbejder tæt sammen med faggrupper indenfor hardware, mekanik, FPGA, produktion og test. Karsten har tidligere været ansat hos Embedit A/S, og er nu efter en årrække hos Napatech A/S, tilbage i konsulentrollen.

Ole Larsen, 43 år

Ole er en erfaren udvikler med godt og vel 20 års erfaring i softwareudvikling. Kernekompetencerne spænder vidt fra programmering i BIOS, Windows, DOS, Linux, x86, C/C++ til SPI/LPC Flash Emulator, Driver, test etc. Ole har gennem sin karriere arbejdet som konsulent for Kontron Technology A/S, med speciale i at udvikle kundetilpassede løsninger og har haft den direkte dialog og samarbejde med kunden og kundens egne software og hardware udviklingsingeniører.

Se også artikel på elek-data.dk Læs her

TechPeople imødekommer dagligt forespørgsler på SW, HW og mekanikudvikling, .net, C#, server infrastruktur løsninger og udvikling af application er på Android og IOS platformen m.m.