VI SES PÅ EOT 7. – 9. MAJ I HERNING

Igen i år deltager vi i messen Electronics of Tomorrow i Herning 7.-9. maj. Vi håber du vil tage dig tid til kigge forbi.
På standen kan du bl.a. møde direktør Kim Fahrenholtz og salgschef Brian Hørup Obel.

TechPeople tilbyder skarpe kompetencer inden for hardware og softwareudvikling, mekanik, test og projektledelse og Brian og Kim er altid klar til en snak om, hvad Danmarks stærkeste konsulentteam inden for embeddede løsninger kan gøre for din virksomhed.

Der vil også være noget at kigge på: På standen  præsenterer vi et udvalg af de produkter vi har udviklet sammen med vores kunder.

TechPeople deler igen stand med vores gode venner fra Data Respons Danmark. Som bekendt er vi begge del af Data Respons koncernen, der for øvrigt har fået en lovende start på 2019 med rekordhøj omsætning i første kvartal. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er del af noget større: TechPeople trækker på et internationalt ekspertteam og gennem os får du en unik adgang til stærke kompetencer opbygget af 1.200+ specialister fordelt på 13 lokationer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, og Taiwan. Alt det vil vi gerne fortælle mere om i Herning.

Vi glæder os til at møde dig på EOT-messen!