DRØMMEN BLEV TIL VIRKELIGHED – TECHPEOPLE FYLDER 10 ÅR

Herlev, 1. maj 2020 

Kære læser

Sommeren og varmen er på vej og normalt ville mange benytte 1. maj til at fejre Arbejdernes Internationale Kampdag. Normalt ville man mange steder i Danmark feste fra morgenstund til sen aften.

Men som vi alle må sande i disse dage, er ikke meget som det plejer at være. På trods af, at den tid vi lever i er anderledes, så vil vi alligevel meget gerne kippe med flaget for en for os glædelig begivenhed.

 

10-års jubilæum

Den 1. maj har TechPeople eksisteret i 10 år. Vi havde derfor set frem til at fejre dagen med pomp og pragt. Jubilæet skulle være holdt sammen med vores dygtige medarbejdere, konsulenter og freelancere, der alle har bidraget til, at vi på 10 år er kommet langt.

Personligt ville jeg have markeret endnu en mærkedag, nemlig 20-års dagen for min start i konsulentbranchen. Den 1. maj 2000 søsatte jeg nemlig Embedit fra mit hjem i Farum.

Ti år senere kom TechPeople til verden i et kælderlokale her i Herlev. Det foregik i finanskrisens skygge og selvom tiderne var trange og kælderen kold, så var drømmene store.

 

En svær fødsel

Jeg husker 2010 som et svært år. TechPeople var min anden startup og bortset fra et års sabbat kom jeg med 9 års erfaring og netværk fra TechPeoples forgænger Embedit. Derfor forventede jeg selvfølgelig at komme hurtigt i gang igen: Jeg lejede kontor fra dag et, ansatte Lone Gatzwiller til at styre økonomien og fik etableret arbejdspladser til 5 medarbejdere. Pengene rullede…

Men så ramte mine drømme virkeligheden. Mange virksomheder havde neddroslet deres behov for konsulenter, som følge af finanskrisen. Samtidig var mange af de kontaktpersoner, jeg plejede at gøre forretning med, rykket videre til nye stillinger. Og til min forbløffelse havde mine tidligere konkurrenter udnyttet, at jeg havde været væk fra branchen i et års tid…

Men med hårdt arbejde og bedende øjne scorede jeg endelig min første kunde, Schneider Electric, og min første freelancer, Morten Timmig. Dernæst kom Siemens, Dako samt en anden medico-kunde. Og så var vi i gang.

 

Fusion

I 2012 bankede Data Respons på døren og foreslog, at TechPeople og Data Respons’ konsulentafdeling skulle slå pjalterne sammen. Resultatet blev, at vi flyttede fra kælderlokalet til det nuværende HQ i Herlev. Desuden fik jeg nogle af mine dygtige kollegaer fra min tid i Embedit tilbage.

I sommeren 2016 voksede drømmene endnu engang og et flag blev plantet i udkanten af Aarhus.

I takt med, at vi gradvist kunne indfri drømmene, voksede Data Respons’ ønske om fuldt ejerskab, hvilket skete i 2017.

I dag står vi stærkt. Vi har fået opbygget en solid organisation med Tommy Vanman som salgsdirektør i Herlev og Brian Hørup Obel som salgsdirektør i Aarhus. Foruden vores faste stab af dygtige konsulenter arbejder vi sammen med nogle af de bedste freelancere i Danmark, som vi alle har en tæt relation til efter års fantastisk samarbejde.

 

Det bedste resultat

Vi kan også fejre, at vi for nylig har lukket regnskabet for 2019. Det blev det bedste resultat i vores 10-årige historie med en omsætning på lidt over 88 millioner kroner, sammenlignet med 2018 en forbedring på lidt over 9 millioner kroner. Fantastisk!

Ikke alle drømme bliver indfriet. Men hårdt arbejde og en vis portion held har ført til, at TechPeople i dag er en velrenommeret konsulentvirksomhed med en stor kundebase.

Man skal hele tiden huske på, at drømmen ikke er målet, men at det er rejsen dertil, det handler om.

 

Savner jer alle

Det samme kan man sige om vores hverdag lige nu. Vi savner rejsen sammen med jer. Ja, Teams, Zoom og mobil er fantastiske værktøjer til at mødes på i disse tider og fremadrettet tror jeg de vil blive brugt i endnu højere grad. Men det kan aldrig erstatte de fysiske møder mellem mennesker.

Jeg taler ikke kun for mig selv når jeg udtrykker, at vi glæder os vildt meget til den dag vi igen kan ses, mødes eller feste sammen.

De Bedste Hilsner

Kim Fahrenholtz
Adm. Direktør, TechPeople

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec
 • ct_checked_emails
 • ct_checkjs
 • ct_fkp_timestamp
 • ct_has_scrolled
 • ct_pointer_data
 • ct_ps_timestamp
 • ct_screen_info
 • ct_timezone

Decline all Services
Accept all Services