TECHPEOPLE ER BØRSEN GAZELLE 2019

TechPeople er netop blevet tildelt titlen Børsen Gazelle 2019. Titlen gives hurtigt-voksende virksomheder, der som minimum har fordoblet omsætningen over en fireårig periode. Grundlag for gazellekåringen 2019 er årsregnskaberne for 2015, 2016, 2017 og 2018. I den periode er TechPeoples omsætning steget fra 34.7 mio. kr. til 78.9 mio. kr.

– Vi er stolte af, at vi har kunnet levere en så markant vækst, siger direktør i TechPeople Kim Fahrenholtz.

 

– De flotte tal skyldes, at der er støt stigende efterspørgsel efter udviklere inden for embeddede løsninger. Dem er vi specialister i at finde og formidle videre til vores kunder. Desuden har vi styrket vores aktiviteter inden for IT-, cloud- og app-udvikling.

Etablering af en afdeling i Aarhus har ligeledes medvirket til den markante fremgang og det faktum at vi blev landsdækkende har styrket vores position i markedet.

Årsagen til den markante fremgang er ifølge Kim Fahrenholtz, at TechPeoples forretning bygger på tillid og respekt.

– Vores fornemste opgave er at finde det perfekte match mellem den opgave kunden skal have løst og de kompetencer den enkelte konsulent kan tilbyde.

 

– Gazelle-titlen er bevis på at kunder såvel som konsulenter har tillid til, at vi udfører vores opgave i henhold til vores værdisæt om at levere den helt rigtige konsulent til en fair pris.